Miben segíthetünk?

Olimpiai Facebook-nyereményjáték szabályzat II

Olimpiai Facebook-nyereményjáték szabályzat II
2021. július 23.

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Facebook-nyereményjáték szabályzata

1. A játék és a szervező

Jelen szabályzat a Pilisvörösvár Város Önkormányzata által kezelt, karbantartott  Facebook oldalán futó üzenőfali nyereményjátékokra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel.

2. Kik vehetnek részt a játékban:

A Játékban részt vehet minden, a pilisvorosvar.hu Facebook-oldalát kedvelő személy. A Játékban Pilisvörösvár Város Önkormányzata (a továbbiakban Szervező) dolgozói nem vehetnek részt. A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

3. A játék időtartama:

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik.

A játék időtartama: 2021. 08. 02. 14:30 – 2021. 08. 08. 22:00

Nyertesek száma: 1 fő

Nyeremény: 1 darab magyar férfi vízilabda válogatott által aláírt labda.

 

Sorsolás és eredményhirdetés: 2021. 08. 13. – 2021. 08. 16. (A Vörösvári Napok időtartama alatt)

4. A játék menete:

Második nyereményjátékunkban „betűvadászatra” hívjuk Önöket! A díj ezúttal is egy, a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai által aláírt labda. Nincs más dolguk, mint megnézni Facebook-oldalunk augusztus 1. és július 27. között megjelent, bármilyen módon az olimpiához kapcsolódó posztjait, ugyanis a képeket, linkeket kísérő szövegekben feltűnik egy-egy olyan szó, amelyekben a kisbetűt nagybetűre cseréltük. Hét posztban találhatnak efféle „kakukktojást”. A betűket összeolvasva – a frissebb posztoktól a régebbiekig sorrendben haladva – megkapják a megoldást, egy hétbetűs szót. A válaszokat kommentben várjuk az EREDETI POSZT alá az oldal kedvelőitől. A játék időtartama: 2021 augusztus 2. – 2021. augusztus 8.

Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban és jogosult legyen a nyereményre a Pilisvörösvár Város Önkormányzatának honlapján szereplő játékfelhívás szerint kell eljárnia.

5. Sorsolás/eredményhirdetés/nyertesek értesítése:

Az előírásoknak eleget tevő nyertest a Vörösvári Napokon (2021.08.13- 2021. 08.16 között) sorsoljuk ki. A nyeremény átvehető a helyszínen, ha ez bármilyen okból kifolyólag nem kivitelezhető, az Önkormányzat gondoskodik a nyeremény eljuttatásáról a nyertes számára. A nyertes nevét közzétesszük felületeinken, illetve felvesszük vele a kapcsolatot. A nyeremény készpénzre nem váltható.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

6. Adatkezelés:

A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Tájékoztatjuk, hogy adatait az adatfeldolgozón kívül harmadik felek részére nem továbbítjuk, kizárólag a jelen szabályzatban részletezett célra, a nyertes azonosítására, nyereményének részleteivel kapcsolatos egyeztetésre  használjuk. A Játékosok személyes adatait a Szervező kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra használja.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

 

-         

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []