Miben segíthetünk?

Barnakőszén igényfelmérés

Barnakőszén igényfelmérés
2022. szeptember 20.

A Kormány a kialakult energiahelyzethez kapcsolódóan felmérést végez a lakosság körében a barnakőszén igények megismerésére.

Ennek keretében a településen élő - barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező - lakosság számára lehetőséget biztosítanak a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozó barnakőszén igény bejelentésére.

A bejelentést a Polgármesteri Hivatalnál lehet megtenni a lenti űrlap kitöltésével. A nyomtatvány elérhető a település honlapján és a Városháza ügyfélszolgálatán.

Leadás módja:

- Az Ügyfélszolgálaton leadva személyesen (kedd és csütörtök munkanapokon 8-16 óra között, hétfő és szerda munkanapokon 8-17 óra között, pénteken 8-14 óra között).
- Postai úton ajánlott vagy tértivevényes küldeményként a 2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1. címre.
- E-papíron (A Magyarorszag.hu portálon keresztül „egyéb” témacsoport és „egyéb” ügytípusként megnevezve Pilisvörösvár Város Önkormányzatának címezve. Levél tárgya: „Barnakőszén iránti igénybejelentés”, majd a csatolmányok közé a .pdf formátumú aláírt nyomtatvány feltöltése.)

Benyújtási határidő: 2022. szeptember 28, szerda 17 óráig.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

A nyomtatvány kitöltésével kapcsolatban a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatalban a 26/330-233 számon a 136-os melléken Kovács Erzsébet tud segítséget nyújtani.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []