Miben segíthetünk?

Több ok, amiért érdemes részt venni a Vörösvári Disznótoros Fesztiválon

Több ok, amiért érdemes részt venni a Vörösvári Disznótoros Fesztiválon
2023. január 18.

Újabb részleteket árulunk el arról, mi minden várja önöket a jövő vasárnapi Schweineschlacht Festen, vagyis a Vörösvári Disznótoros Fesztiválon. Érdemes követni a Művészetek Háza felületeit is, hogy mielőbb értesüljenek a fejleményekről. 

  •  A helyszínen felelevenednek a tradicionális disznóvágás emlékei a finom, jellegzetes ételek, ismerős ízek és hangulat által. Kóstolhatnak hagymás májat, töpörtyűt, gulyáslevest, toros káposztát, sült kolbászt, hurkát és persze farsangi fánkot a TEVÖ, a Vegyeskórus, a Kertbarát Kör, a Fiviret és a Német Nemzetiségi Önkormányzat jóvoltából.
  • A gyerekeket a Batyu Színház Mesemalac című bábelőadása várja, emellett kézműveskedhetnek és fánkevő versenyen vehetnek részt, hogy hazavihessék a győzteseknek járó apró ajándékot. 
  • A helyszínen élő zene szól majd kora délutántól: Mini Sramli, Pilisbrass Band Werischwarer Streichkapelle. A műsorral kapcsolatban hamarosan még bővebb tájékoztatást adunk. 

Aki szeretni részt venni az eseményen, jegyezze fel: január 29., Schiller Gimnázium udvara.  A rendezvény tavaly debütált, a kedvező fogadtatásra tekintettel pedig a városvezetés úgy döntött, hogy idén is megtartja a Disznótoros Fesztivált. Az örömhírt Fetter Ádám polgármester és Strack Bernadett alpolgármester jelentette be múlt héten. 

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []