Miben segíthetünk?

Szinte minden napra jut izgalom a mobilitási héten Pilisvörösváron

Szinte minden napra jut izgalom a mobilitási héten Pilisvörösváron
2023. szeptember 5.

Pilisvörösvár is csatlakozott 2023-ban az Európai Mobilitási Hét eseményhez, amelynek idei mottója: takarékoskodj az energiával! Szinte egész hétre jut valamilyen izgalmas, ingyenes program, kihívás szeptember 18. és 23. között, mutatjuk sorban:

Szeptember 18. hétfő:

Kezdd a hetet gyalogosan egy kávéval!

Kísérd el a gyereke(i)det az iskolába gyalog, majd hazafelé térj be a Művészetek Házába 07.30-08.30 között, ahol az az intézmény munkatársai megvendégelnek egy kávéra!

Szeptember 1️9. kedd:

Várostörténeti séta Fogarasy Attilával 18:00-19:30 között. Miközben mozogtok, különleges és érdekes történeteket hallhattok Pilisvörösvárról.

 Esti futás Kreiszl Bogival - 20.00-21.00 tarts velünk és vegyél részt a Kreiszl Bogi által tartott futóedzésen a Kacsa-tó körüli futópályán.

Szeptember 2️0. szerda:

Éjszakai biciklizés - Tekerj együtt a polgárőrökkel 21.00-22.00 között és ismerd meg Pilisvörösvárt  más perspektívából is. Indulás a Művészetek Háza elől!

Szeptember 22. péntek:

Kinti kondin vehettek részt Szauer Dórival18:00-19:00 között. Eddzünk közösen szabadtéren a focipályánál, ahol Dóri segít, hogy helyesen, biztonságosan végezzétek a gyakorlatokat.

Szeptember 23. szombat:

Őszindító családi délelőtt a pumpapályán. Mutatjuk a teljes programot:

10.00 Bemutatók Palotai Gábor többszörös downhill bajnokkal: a rolleres, kerékpáros produkciók után Gáboréktól azt is megtanulhatod, hogyan használd biztonságosan a pályát.1

11.30: Biciklis háziverseny, stopperes időmérővel, értékes nyereményekkel.Nevezés: a latogato@mhpv.hu e-mail címen és a helyszínen. Ha részt veszel a versenyen vagy kipróbálnád a pályát ne hagyd otthon a bringádat, a rollered és a védőfelszerelésedet!

10.00-13.00 Kézműves foglalkozás újrahasznosítható anyagokkal.

A verseny résztvevőin kívül is, aki biciklivel érkezik ajándékot kap! 

Mindezeken túl rajzpályázatot és online játékot is indít majd a Művészetek Háza, a részleteket hamarosan megtaláljátok az mhpv.hu oldalon.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []