Miben segíthetünk?

Kihívás Napja - Köszönőlevelet kaptunk aktív részvételért

Kihívás Napja - Köszönőlevelet kaptunk aktív részvételért
2023. július 14.

Levélben köszönte meg az Fitt Magyarország Alapítvány, hogy Pilisvörösvár is részt vett a Kihívás Napján, még május 31-én. Mint írták, ha sportos életmódról és a csodálatos természeti környezetről beszélünk, nehéz elmenni a Pilis-Dunakanyar régió mellett, amely most bebizonyította, hogy Magyarország legsportosabb vidéke.

Mint azt Nagy Márta, az alapítvány elnöke írta, köszönet illeti a Kihívás Napi rendezvénysorozat sportesemény szervezőit, lebonyolítóit és az adminisztrációban résztvevő munkatársakat, Pilisvörösvár mind az öt óvodáját, Önkormányzatunkat és a Művészetek Házát, illetve utóbbi intézmény vezetőjét, Valachi Katalint.

Összesen 12 településen 77 mozgásos esemény várta a résztvevőket. „Felemelő érzés volt látni a mosolygó arcokat és a sokszínű csapatokat közösen mozogni. Együtt sportolt a bölcsődés, óvodás, iskolás, felnőtt és idős. Nem számított az életkor vagy a mozgási nehézség, betegség. Mindenki megtalálta a számára ideális mozgásfajtát- olvasható egyebek mellett a levélben”

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []