Miben segíthetünk?

Árajánlat kérés Fedor Lajos síremlékének felújítására

Árajánlat kérés Fedor Lajos síremlékének felújítására
2021. augusztus 4.
Az ajánlatot kizárólag az ajanlat103@pilisvorosvar.hu email címre várjuk, A beadási határidő 2021 augusztus 17. (kedd) 10 óra.

Tisztelt Vállalkozó! 

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt, hogy árajánlatot adni szíveskedjen a pilisvörösvári köztemető 3-as parcella, 47-es sor, 6-es sírhelyén (Fedor Lajos síremléke) lévő síremlék felújítására (szétszedés, felcsiszolás, újraállítás, stb.). 

Kérnénk az ajánlattevőt, hogy a síremlék ismeretében tegye meg az ajánlatát és a benyújtott árajánlat mellé egy szakmai javaslatot is csatoljon az általa javasolt felújítási munkálatokról. 

Jelen árajánlatkérés nem minősül kötelezettségvállalásnak. A benyújtott árajánlatok alapján az összességében legjobb árajánlatot nyilváníthatja nyertesnek az ajánlatkérő. Az árajánlat-kérési eljárást bármikor eredménytelennek nyilváníthatja az árajánlatot kérő. A pályázatot kiíró fenntartja a jogot, hogy az összességében legjobb ajánlatot adóval tárgyalást kezdeményezzen az ajánlatról. Az árajánlatot a helyszín ismeretében kérjük megadni. Jelen árajánlatkérés megjelenik a városi honlapon is. 

Az árajánlatokat az Előkészítő és Bíráló bizottság bontja. Ajánlati kötöttség: 60 nap 

Bírálati szempontok a következők: vállalkozói teljesítési díj, határidő, referencia, garanciális feltételek 

Az ajánlatot kizárólag az ajanlat103@pilisvorosvar.hu email címre várjuk, A beadási határidő 2021 augusztus 17. (kedd) 10 óra. 

Ez egy bontási határidőig zárt email fiók, tehát kérdés esetén a Műszaki Osztály áll rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken: Kapcsolattartó: Igali Emese e-mail: igaliemese@pilisvorosvar.hu tel: 06-26/330-233/130 

Pilisvörösvár, 2021.08.02. 

Tisztelettel: 

Dr. Fetter Ádám 

Polgármester 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []