Miben segíthetünk?

Pilisvörösvár őszi ruhában - fotópályázat

Pilisvörösvár őszi ruhában - fotópályázat
2021. október 12.

A Pilisvörösvár gyönyörű város, szépek az lakott részei, közterületei, parkjai és csodálatos a természeti környezete a tavak, a hegyek, az erdők. Különösen varázslatos ez a környezet ősszel, amikor színesben pompázik a táj.


A város őszi szépségeinek bemutatására és megörökítésére indítunk most fotópályázatot. A képeken Pilisvörösvári tájak, erdők fotóit, a város utcáinak, parkjainak, közterületeinek képeit várjuk őszi köntösben. Kapcsolódhatnak a képek ünnephez is így például október 23-hoz vagy a halottak napjához. A fotók készülhetnek telefonnal, tablettel vagy fényképezőgéppel egyaránt. A pályázatokat a fotopalyazat@pilisvorosvar.hu e-mail címre várjuk a készítő nevének feltüntetésével jpg vagy png formátumban november 7-én este 20:00 óráig. Egy pályázó egy fotóval nevezhet.


A képek értékelése Pilisvörösvár Város hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/pilisvorosvar) zajlik majd. A fotókat a beadási határidő lejárta után, egyszerre tesszük közzé a város oldalán és a legtöbb kedvelést (reakciójelet) kapott fotó készítője nyeri majd a versenyt. Szavazni a képek közzétételétől számítva lehet, egészen november 15-én déli 12:00 óráig. A győztest városi ajándéktárgyakat tartalmazó csomaggal díjazzuk majd. Mindemellett a nyertes fotó és készítőjének neve megjelenik a Vörösvári Újság aktuális számában is.


Szép őszi időt, jó fotózást kívánunk mindenkinek!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []