Miben segíthetünk?

Az adószámla értesítők megérkeztek a tárhelyekre

Az adószámla értesítők megérkeztek a tárhelyekre
2021. március 12.
Segítve az önkéntes adófizetést, az önkormányzati adócsoport postán, vagy az elektronikus tárhelyekre megküldte az adószámla-értesítőket. Fizetési határidő március 16.

Tisztelt Adófizető!


Pilisvörösvár Város Önkormányzati Adóhatósága 2021. március 8. napjáig postán, vagy az elektronikus tárhelyekre megküldte az érintettek részére az adószámla-értesítőket. Ebből minden adózó időben értesülhet fizetési kötelezettségéről a március 16-i adófizetési határidő előtt.


A gazdálkodók /vállalkozások, vállalkozók/ az Eüsztv-nek (2015. évi CCXXII. tv.) megfelelően az elektronikus tárhelyekre (ügyfélkapu, cégkapu) kapták meg az adószámla-értesítőket. Kérjük az érintett cégvezetőt, könyvelőt, vállalkozót szíveskedjen figyelni az Önhöz érkező elektronikus email üzeneteket és letölteni az értesítőt! Kérjük, szíveskedjen azt is ellenőrizni, hogy megkapta-e az adószámla-értesítőt, ugyanis a tárhelyen - letöltés nélkül - 30 napig érhető el a kiküldött dokumentum! 


A pénzforgalmi számlanyitásra kötelezett adózó a fizetési kötelezettségét belföldi pénzforgalmi számlájáról történő átutalással köteles teljesíteni. 


Az Elektronikus Önkormányzati Portál /https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap/ minden adózó számára elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése. A Portálra kattintva az adózó az önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével. 


Köszönjük, hogy adókötelezettségek betartásával és adófizetésével hozzájárul Pilisvörösvár fejlődéséhez.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []