Miben segíthetünk?

Olimpiai Facebook-nyereményjáték szabályzat

Olimpiai Facebook-nyereményjáték szabályzat
2021. július 21.

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Facebook-nyereményjáték szabályzata

1. A játék és a szervező

Jelen szabályzat a Pilisvörösvár Város Önkormányzata által kezelt, karbantartott  Facebook oldalán futó üzenőfali nyereményjátékokra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel.

2. Kik vehetnek részt a játékban:

A Játékban részt vehet minden, a pilisvorosvar.hu Facebook-oldalát kedvelő személy. A Játékban Pilisvörösvár Város Önkormányzata (a továbbiakban Szervező) dolgozói nem vehetnek részt. A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

3. A játék időtartama, menete:

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik.

A játék időtartama: 2021. 07. 26. 17:30 – 2021. 08. 01. 22:00

Nyertesek száma: 1 fő

Nyeremény: 1 darab magyar férfi vízilabda válogatott által aláírt labda.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2021. 08. 13. – 2021. 08. 16. ( A Vörösvári Napok időtartama alatt)

4. A játék menete:

A játékban a pilisvorosvar.hu Facebook-oldalát (LINK) kedvelők vehetnek részt. A Játékosoknak öt kérdésre kell helyesen válaszolniuk (link). A megoldás minden esetben egy szám lesz: a helyes választ ezeknek a számoknak az összege adja, vagyis a Játékosoknak össze kell adniuk az egyes kérdésekre adott válaszok eredményét. A megfejtők kommentben írhatják meg a megfejtést az eredeti poszt alatt. Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban és jogosult legyen a nyereményre a Pilisvörösvár Város Önkormányzatának honlapján (link) szereplő játékfelhívás szerint kell eljárnia.

5. Sorsolás/eredményhirdetés/nyertesek értesítése:

Az előírásoknak eleget tevő nyertest a Vörösvári Napokon (2021.08.13- 2021. 08.16 között) sorsoljuk ki. A nyeremény átvehető a helyszínen, ha ez bármilyen okból kifolyólag nem kivitelezhető, az Önkormányzat gondoskodik a nyeremény eljuttatásáról a nyertes számára. A nyertes nevét közzétesszük felületeinken, illetve felvesszük vele a kapcsolatot. A nyeremény készpénzre nem váltható.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []