Miben segíthetünk?

Pilisvörösvár applikáció letöltése

Pilisvörösvár applikáció letöltése
2021. április 1.
Az applikáció 2020. júliusában jelent meg. Díjmentesen letölthetik a Google play áruházból, illetve az App Store-ból.

Applikáció neve: Pilisvörösvár.

Linkek:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appentum.onkormanyzat.pilisvorosvar

https://apps.apple.com/us/app/id1503299857

Az alkalmazást használhatják vendégként, de így csak korlátozottan elérhetők a funkciók, vagy használhatják bejelentkezéssel, ami mindenképpen szükséges például a problémák bejelentéséhez.

Az applikáció létrehozásának fő célja, hogy egy lakosságszolgálati rendszer kiépítésének első elemeként, azon keresztül a hivatal/önkormányzat a polgárok rendelkezésére álljon az általuk bejelentett panaszokra. A városvezetés gyorsabbá és hatékonyabbá kívánja tenni a problémák megoldását, így törekszünk arra is, hogy ne csak hivatali időben szolgáljuk ki a lakosokat. Az applikáció használatával bejelentett bizonyos problématípusok (csőtörés, közvilágítási, elhullott állat vagy füst) kapcsán az ügyeletet ellátó személy továbbítja az illetékes közszolgáltató felé az észlelt problémát. Fokozatosan terjesztjük ki az elérhetőségünket és szolgáltatásainkat.

Törekszünk tisztán tartani a települést, a rendezettségről is gondoskodunk.  Ebben kérjük a lakosság támogatását és aktív együttműködésüket.

A problémabejelentés funkciónál legfontosabb, hogy tartózkodjon a helyszínen a bejelentés pillanatában. Indítsa el a Pilisvörösvár applikációt, jelentse a problémát egy helyszíni fotóval és akár néhány sorral. A beérkezett bejelentésről az ügyintéző (és a körzet képviselője) értesítést kap. Az intézkedést követően az ügyintéző beállítja az aktuális státuszt (folyamatban, megoldott, lezárt…), s az ügyfél automatikusan értesítést, majd válaszüzenetet kap az ügye állapotáról.

Számos hasznos információ is elérhető az applikáción keresztül, mint például az okostérkép, események, fontos információk (elérhetőségek), a Vörösvári Újság idei, korábbi lapszámai, valamint a PilisTv pilisvörösvári vonatkozású videói és az ebédbefizetési felület, mely 2020. szeptembertől használható. 2020. októbertől az aktuális hírek is szinkronizálásra kerültek az applikációba.

A helyi vállalkozásoknak lehetőséget adunk, hogy üzletük, szolgáltatásuk megjelenjen az okostérképen. Ehhez várjuk jelentkezésüket az okosterkep@pilisvorosvar.hu e-mail címre. Kérjük, küldjék meg a cég nevét, a térképen szerepeltetni kívánt üzlet/szolgáltatás nevét, elérhetőségeket (pontos cím, telefonszám, weboldal, esetleg e-mail cím), egy fotót (minimum 500*250 felbontás, jpg/png formátum), és egy-két mondat leírást (nem kötelező).

Kérjük, töltsék le az applikációt, és a jövőben a problémabejelentéseiket ezen a csatornán küldjék meg a hivatal felé.

Bízunk benne, hogy egy hasznos szolgáltatást sikerült a lakosság szolgálatába állítanunk, amely segíti a gyors és rugalmas hivatali ügyintézés folyamatát!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []