Miben segíthetünk?

További információk az ingyenes pilisvörösvári led-csereprogramról

További információk az ingyenes pilisvörösvári led-csereprogramról
2023. augusztus 30.

Indul a ledcsere program hamarosan Pilisvörösvár Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából. Az akció lényege, hogy ingyenesen juthatnak izzókhoz, amelyek amellett, hogy kevésbé terhelik a környezetet, hozzájárulnak ahhoz, hogy csökkenjen a villanyszámlájuk.

A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés” gombra kattintva regisztrálhat bárki szeptember 1. és szeptember 30 között, akinek a nevére villanyszámla érkezik. Néhány adat kitöltése, illetve a dokumentum feltöltése után a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult. Fontos, hogy a regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Pilisvörösvárt jelöljék be.

A regisztrációhoz az Önkormányzat személyes segítség is biztosít. A műszaki osztály munkatársai (Fő tér 1.) a szerdai ügyfélfogadási napokon várják azokat, akik szeretnének élni a lehetőséggel. Az időpontok a következők:

  • 2023.szeptember 06.
  • 2023. szeptember 13.
  • 2023. szeptember 20.
  • 2023. szeptember 27.

8:30 és 11:00 között, illetve és 13: 00 és 16:00 között.

Feltétlenül hozzák magukkal a regisztrációhoz szükséges személyes okmányokat, valamint a regisztráló nevére szóló aktuális villanyszámla mindkét oldalát hozzák magukkal.

A LED-égők előreláthatólag jövő év elején vehetik majd át a Művészetek Házában.

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik majd, ez a folyamat igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a visszaigazoló e-mailben található linkkel megerősítik részvételi szándékukat.

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. Egy átlagos magyar háztartásban 20 darab izzó található, mely a teljes villanyköltség csaknem egyharmadát jelenti.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []