Miben segíthetünk?

Megkezdődött az óvodai beiratkozás Pilisvörösváron

Megkezdődött az óvodai beiratkozás Pilisvörösváron
2022. május 9.

Május 9. és május 13. között, vagyis hétfőtől péntekig tart az óvodai beiratkozás Pilisvörösváron. Ahogy eddig is, a gyermekeknek abban évben, amelynek augusztus 31. napjáig betöltik a harmadik évüket, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában részt kell venniük óvodai foglalkozáson. A 2022. májusi felvételi eljárásban a gyermekek felvétele a 2022/2023. nevelési évre történik.

A szülők az „Óvodai jelentkezési lap” kitöltésével jelentkezhetnek. A dokumentumot az alábbi módokon nyújthatják be:

  • elektronikus úton a beiratkozas@nnovi.hu, vagy a repasi.aniko@nnovi.hu e-mail címre elküldve
  • vagy a központi, azaz a Rákóczi óvoda kapujánál elhelyezett gyűjtőládába téve.

A jelentkezési laphoz mellékeljék a gyermek anyakönyvi kivonatának, lakcím- és tajkártyájának másolatát, valamint az egyik szülő lakcím- és személyazonosító igazolványának másolatát. Amennyiben rendelkezésre áll szakértői vélemény (például SNI-t, ételintoleranciát érintően), arról is csatoljanak másolatot, válás, vagy gyámság esetén pedig a határozatot.

A szükséges nyomtatványt megtalálja lentebb csatolmányban (Óvodai jelentkezéshez szülők részére 2022-2023.  

A szülők visszajelzést kapnak e-mail útján a beérkezett jelentkezésről, illetve június 10-ig a felvételről. Ez utóbbi levélben az első szülői értekezlet dátuma is szerepel majd.

A beiratkozási igény a jelentkezéssel válik hivatalossá. Az ehhez kapcsolódó adminisztratív, formai feltételekről, illetve a felvétel szabályairól minden információt megtalálnak a mellékelt – Óvodai jelentkezéshez szülők részére 2022-2023  elnevezésű – dokumentumban, illetve az óvoda honlapján, ezen a linken. 

Az Óvodai körzetek 2022 című, ugyancsak csatolt dokumentumban pedig a kötelező felvételt biztosító óvodai működési körzetekről tájékozódhatnak, vagyis megnézhetik a  részletes listát, hogy mely utcák mely intézményekhez tartoznak. 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []