Miben segíthetünk?

Pilisvörösvár tavaszi pompában fotópályázat szabályzata

Pilisvörösvár tavaszi pompában fotópályázat szabályzata
2022. április 4.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata fotópályázatot hirdetett „Pilisvörösvár őszi ruhában” címmel. A felhívás közzétételének időpontja 2022. április 5. 

A pályázat leírása, témája:

Az őszi fotópályázat után most arra buzdít mindenkit Pilisvörösvár Város Önkormányzata, hogy ebben a virágzó évszakban is örökítsék meg kép formájában városunkat. Pilisvörösvár tavaszi pompában címmel indítunk újabb felhívást, a témát illetően különösebb megkötés nélkül. Az egyetlen cél, hogy a képek azt üzenjék, milyen szerencsés, aki ebben a városban élvezheti az ébredő természet hangulatát.

A fotók készülhetnek telefonnal, tablettel és fényképezőgéppel egyaránt.

A pályázat szabályai: 

Egy pályázó egy darab, saját maga által, Pilisvörösvári közigazgatási területén készített fotóval nevezhet.

A pályázat nem korhatárhoz kötött, de kiskorúak, vagyis 14. év alattiak esetében kérjük, hogy vagy szülő, vagy más közeli hozzátartozó nyújtsa be a pályázatot, vagy szerepeljen az e-mailben valamely közeli hozzátartozó elérhetősége.

A pályázó felelősséget vállal a beküldött fotó eredetiségéért, vagyis, hogy azt ő maga készítette.

Olyan képeket várunk, amellyel korábban még nem indultak pályázaton.

Kérjük, tüntessék fel a fotón, hogy hol készült.

Beküldés módja:

A pályázatokat a fotopalyazat@pilisvorosvar.hu címre várjuk a készítő nevének feltüntetésével jpg vagy png formátumban. Kérjük, hogy a nevezett fotót tartalmazó e-mailjükben adjanak meg telefonos elérhetőséget is.

Beküldési határidő:

2022. május 2. 20:00 óráig.

Elbírálás:

A pályázaton egy győztest hirdetünk, akinek a személye szavazás útján dől el. A szavazás Pilisvörösvár város hivatalos Facebook-oldalán zajlik (https://www.facebook.com/pilisvorosvar) majd. A fotókat a beadási határidő lejárta után, egyszerre tesszük közzé, szavazni a képek alatti reakciójelekkel lehet. A legtöbb „kedvelést” kapott fotó készítője nyeri majd a versenyt.

Verseny lezárása:

Szavazni a képek közzétételétől számítva lehet egészen május 10-én 12:30 óráig.

Nyeremény:

A győztest városi ajándéktárgyakat tartalmazó csomaggal díjazzuk majd. Mindemellett a nyertes fotó és készítőjének neve megjelenik a Vörösvári Újság aktuális számában. A Hivatal munkatársai a szavazás lezártát követő három munkanapon belül felveszik a kapcsolatot a győztes pályázóval az e-mailben megadott telefonos elérhetőségen keresztül a díj átadásának részleteivel kapcsolatban, amelynek eljuttatását az Önkormányzat vállalja.

A  fotópályázatot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []