Miben segíthetünk?

Pilisvörösvár tavaszi pompában – fotópályázat

Pilisvörösvár tavaszi pompában – fotópályázat
2022. április 5.

Őszi fotópályázata után most arra buzdít mindenkit Pilisvörösvár Város Önkormányzata, hogy ebben a virágzó évszakban is örökítse meg városunkat. Pilisvörösvár tavaszi pompában címmel indítunk újabb felhívást, a témát illetően különösebb megkötés nélkül. Az egyetlen cél, hogy a képek azt üzenjék, milyen szerencsés, aki ebben a városban élvezheti az ébredő természet hangulatát.

A pályázatokat a fotopalyazat@pilisvorosvar.hu e-mail címre várjuk a készítő nevének feltüntetésével jpg vagy png formátumban április 20. 20:00 óráig. Egy pályázó egy fotóval nevezhet.

A képek értékelése Pilisvörösvár Város hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/pilisvorosvar) zajlik majd. A fotókat a beadási határidő lejárta után, egyszerre tesszük közzé a város oldalán és a legtöbb kedvelést (reakciójelet) kapott fotó készítője nyeri majd a versenyt. Szavazni a képek közzétételétől számítva lehet, egészen április 26. 12:30 óráig. A győztest városi ajándéktárgyakat tartalmazó csomaggal díjazzuk majd, mindemellett a nyertes fotó és készítőjének neve megjelenik a Vörösvári Újság aktuális számában.

A szabályzatot elérik a mellékelt linken. 


Jó fotózást kívánunk mindenkinek!

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []