Miben segíthetünk?

"Pilisvörösvár őszi ruhában" fotópályázat szabályzata

"Pilisvörösvár őszi ruhában" fotópályázat szabályzata
2021. október 13.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata fotópályázatot hirdetett „Pilisvörösvár őszi ruhában” címmel. A felhívás közzétételének időpontja 2021. október 12.

A pályázat leírása, témája:

A Pilisvörösvár gyönyörű város, szépek a lakott részei, közterületei, parkjai és csodálatos a természeti környezete a tavak, a hegyek, az erdők. Különösen varázslatos ez a környezet ősszel, amikor színesben pompázik a táj. A fotópályázat célja tehát a város őszi szépségeinek bemutatása a fotókon keresztül.

A képeken pilisvörösvári tájak, erdők fotóit, a város utcáinak, parkjainak, közterületeinek képeit várja az Önkormányzat. A képek akár kapcsolódhatnak ünnephez is így például október 23-hoz vagy a halottak napjához.

A fotók készülhetnek telefonnal, tablettel és fényképezőgéppel egyaránt. 

A pályázat szabályai:  

  • Egy pályázó egy darab, saját maga által, Pilisvörösvári közigazgatási területén készített fotóval nevezhet.
  •  A pályázat nem korhatárhoz kötött, de kiskorúak, vagyis 14. év alattiak esetében kérjük, hogy vagy szülő, vagy más közeli hozzátartozó nyújtsa be a pályázatot, vagy szerepeljen az e-mailben valamely közeli hozzátartozó elérhetősége.
  • A pályázó felelősséget vállal a beküldött fotó eredetiségéért, vagyis, hogy azt ő maga készítette.
  • Olyan képeket várunk, amellyel korábban még nem indultak pályázaton.
  • Kérjük, tüntessék fel a fotón, hogy hol készült. 

Beküldés módja:

A pályázatokat a fotopalyazat@pilisvorosvar.hu címre várjuk a készítő nevének feltüntetésével jpg vagy png formátumban. Kérjük, hogy a nevezett fotót tartalmazó e-mailjükben adjanak meg telefonos elérhetőséget is.

Beküldési határidő:

2021. november 7. 20:00 óra

Elbírálás:

A pályázaton egy győztest hirdetünk, akinek a személye szavazás útján dől el. A szavazás Pilisvörösvár város hivatalos Facebook-oldalán zajlik (https://www.facebook.com/pilisvorosvar) majd. A fotókat a beadási határidő lejárta után, egyszerre tesszük közzé, szavazni a képek alatti reakciójelekkel lehet. A legtöbb „kedvelést” kapott fotó készítője nyeri majd a versenyt.

Verseny lezárása:

Szavazni a képek közzétételétől számítva lehet egészen november 15-én déli 12 óráig.

Nyeremény:

 A győztest városi ajándéktárgyakat tartalmazó csomaggal díjazzuk majd. Mindemellett a nyertes fotó és készítőjének neve megjelenik a Vörösvári Újság aktuális számában is. A Hivatal munkatársai a szavazás lezártát követő három munkanapon belül felveszik a kapcsolatot a győztes pályázóval az e-mailben megadott telefonos elérhetőségen keresztül a díj átadásának részleteivel kapcsolatban, amelynek eljuttatását az Önkormányzat vállalja.

A  fotópályázatot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []