Miben segíthetünk?

Seprőgéppel érkezik a Közút a 10-esre hétfőn és kedden

Seprőgéppel érkezik a Közút a 10-esre hétfőn és kedden
2021. október 8.

A munkálatok zárásaként seprőgéppel érkezik a Magyar Közút Zrt. a 10-es vörösvári szakaszára, hogy alaposan megtisztítsák a beruházásban érintett területet, sőt, a jármű nem áll meg az Attila utcánál: a Kodály Zoltán utcától egészen a vasúti aluljáróig dolgozik majd. Ennek az az oka, hogy szeptemberben csőtörés történt az említett helyszínen, emiatt került némi homok az útra, és a Közút vállalta, hogy azt is eltakarítja.

A seprőgép jövő hét hétfőn és kedden, azaz október 11-én és október 12-én dolgozik majd előreláthatólag reggel 8 és 15 óra között.

Ezzel kapcsolatban felhívjuk az autósok figyelmet, hogy a Fő utca két oldalát szegélyező – vagyis a párhuzamos – parkolókat a fenti két napon nem tudják majd használni, mert ezeket a részeket is letakarítják. A Városgazda Kft. hétfőn kora reggel bójákkal, illetve szalagokkal zárja majd le az érintett területeket, kérjük, ne álljanak ezekre a helyekre a jelzések és a tiltás ellenére, mert ezzel akadályozzák a  burkolat megtisztítását.

A Közút tájékoztatott arról is, hogy amennyiben az időjárás engedi, péntek este, illetve éjszaka folytatják, és a tervek szerint be is fejezik az útburkolati jelek felfestését. A Kodály Zoltán utcától a Művészetek Háza előtti szakaszig a hosszirányú felfestések már korábban elkészültek, ám a csapadék két estére is megálljt parancsolt a munkálatoknak. Onnan folytatják tehát a hosszirányú jelek felfestésével az Attila utcáig, ezt követik a keresztirányú felfestések, zebrák.

A hétfői és keddi takarítást nem befolyásolja az időjárás, a seprőgép esőben is el tudja majd végezni a feladatát.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []