Miben segíthetünk?

„Az én 10-es utam” rajzpályázat szabályzata

„Az én 10-es utam” rajzpályázat szabályzata
2021. szeptember 22.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata az „Én 10-es utam” címmel online rajzpályázatot hirdet óvodások és alsó tagozatos diákok számára.

A rajzpályázat leírása, feltételei:

A nevezett rajzokon meg kell jelennie valamilyen módon a 10-es út vörösvári szakaszának, más egyéb megkötés a téma feldolgozásával kapcsolatban nincs. A műveket legalább A4-es méretben várjuk, a rajzok szabadon választott technikával készülhetnek. Nevezni két korcsoportban lehet: óvodásoknak és alsó tagozatos diákoknak. Egy gyermek egy rajzzal pályázhat.


A pályaművek beküldési határideje:

2021. szeptember 23. (00:00) és 2021. szeptember 30. (14 óra) között.

A pályaművek beadásának módja:

Az elkészült műveket a rajzpalyazat@pilisvorosvar.hu e-mail címre várjuk, jpg vagy png formátumban.  Kérjük továbbá a szülőket, hogy az említett e-mailben szerepeljen a gyermek neve, kora, korcsoportja és egy telefonos elérhetőség, amelyen keresztül fel tudjuk venni a kapcsolatot.

A pályaművek elbírálása, menete:

A rajzokat a beadási határidő lejárta után, egyszerre tesszük közzé. A szavazás online térben, Pilisvörösvár város hivatalos Facebook-oldalán zajlik, amelynek elérhetősége: https://www.facebook.com/pilisvorosvar).  Korcsoportonként egy győztest hirdetünk.

Szavazás menete:

Mindkét korcsoport esetében a legtöbb – az eredeti poszt alatt összegyűlt – kedvelést kapott alkotás készítői vihetik haza a díjakat.

Szavazás időtartama:

Szavazni az alkotások közzétételétől számítva lehet 2021. október 5. 12:00 óráig.

Díjazás:

A két korcsoport nyertesei egy-egy értékes, kreatív eszközöket tartalmazó ajándékcsomagot és egy városunkhoz kötődő ajándéktárgyat kapnak. Mindemellett a nyertes alkotások megjelennek a Vörösvári Újság októberi számában.

Díjak átadása:

A szavazás lezártát követő három munkanapon belül a Hivatal munkatársai felveszik a kapcsolatot az e-mailben megadott telefonos elérhetőségen keresztül. A díjak átadásának tervezett helyszíne a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal épülete, amennyiben ez bármilyen okból akadályba ütközik, az Önkormányzat eljuttatja a díjakat a nyertes gyermekhez.

A rajzpályázatot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható!

 

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []