Miben segíthetünk?

Szabályzat az olimpiai jótékonysági licithez

Szabályzat az olimpiai jótékonysági licithez
2021. július 27.

Licitszabályzat:

A Licitben részt vehet minden 18. életévét betöltött személy. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.  Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A Játékos a licitben való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Licitszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

A jótékonysági liciten befolyt összeggel az Épülő Virgonc Gyermekekért Alapítvány munkáját támogatják. (Adószám: 18111954-1-13)


Licitálni az eredeti kép alatt komment (hozzászólás) formájában lehet.

A licit kezdete: 2021. július 29.

A licit vége: 2021. augusztus 9. 22:00 óra (Az ezt követően érkező liciteket nem vesszük figyelembe).

Kikiáltási ár, licitlépcső nincs.

A licit zárásakor kommentben és külön posztban is jelezzük, hogy ki a legmagasabb összeget ajánló, azaz a licitnyertes, ezután pedig privát üzenetben felvesszük vele a kapcsolatot és elküldjük neki az utaláshoz szükséges adatokat.

A licitálók vállalják, hogy ha az általuk megadott érték lesz a legmagasabb az árverés zárásakor (nyertes licit), akkor azt átutalják az Épülő Virgonc Gyermekekért Alapítvány számlaszámára, amely a következő:

11702036-20699451

A licitnyertessel – az összeg Alapítványhoz történő beérkezését követően – kapcsolatba lépünk a licitnyeremény átadása/elküldése miatt. A megnyert licittárgyat a tervek szerint személyesen a Vörösvári napokon vehetik át, azonban ha ez valamilyen okból meghiúsul, Pilisvörösvár Város Önkormányzata gondoskodik a nyeremény eljuttatásáról.

Amennyiben a nyertes 5 naptári napon belül nem teljesíti a rá érvényes megállapodást, úgy a második legnagyobb (és így tovább) felajánlás lesz a nyertes.

Ezt a licitet a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 


 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []