Miben segíthetünk?

Elkezdődött az izgalmas ívek, idomok betonozása görpályán

Elkezdődött az izgalmas ívek, idomok betonozása görpályán
2023. november 15.

Folyamatosan halad a görpálya építése a Dugonics és a Szabadság utca találkozásánál a pumptrack pálya szomszédságában. A tereprendezési munkálatok befejeződtek és a pálya betonelemeinek zsaluzását is kialakította kivitelező, valamint a korlát összehegesztése és elhelyezése is megtörtént.
A jó idő miatt elkezdődhetett az első idomok, ívek betonozása és ezek felületének precíz kidolgozása.
A földmunkagépek már levonultak a helyszínről, a továbbiakban a betonmixerek gyakoribb forgalmára kell számítani. A projekt az év végére készülhet el.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk egy nyertes pályázatnak köszönhetően egy görparkkal lesz gazdagabb Pilisvörösvár. A görpark építésével a sportolási lehetőségek további bővítését tűzte ki célul a városvezetés, mivel a településen sok a fiatal, így számukra helyben szeretnének még több lehetőséget biztosítani.

A pályázatot az Aktív Magyarország Program részeként futó Országos Görpark Program 2023 írta ki. A pálya építésére a maximálisan elnyerhető 40 millió forintos összeget ítélték meg Pilisvörösvárnak. A beruházás 48,19 százalékát finanszírozza a támogató, a fennmaradó összeget pedig a város teszi hozzá.

A létesítmény Szabadság-Dugonics utca találkozásánál, a tavaly átadott pumptrack pálya szomszédságában kap helyet, a pályarendszert 400 négyzetméteren alakítják majd ki, a használata pedig ingyenes lesz. A pályán rámpák, lépcsők, korlátok, hullámos felületek kínálnak majd izgalmas terepet a görkorisoknak és a gördeszkásoknak.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []