Miben segíthetünk?

Töltse ki a kérdőívet, hogy együtt tervezhessük Pilisvörösvár jövőjét!

Töltse ki a kérdőívet, hogy együtt tervezhessük Pilisvörösvár jövőjét!
2021. október 6.

Rövid, videós tájékoztatást tett közzé Fetter Ádám az Integrált Településfejlesztési Stratégiával (ITS) és a Fenntartható Városfejlesztési Stratégiával (FVS) kapcsolatban. A polgármester azzal kezdte beszámolóját, hogy megköszönte minden magánszemélynek és szervezetnek, aki javaslatával támogatta a tervezés folyamatát vagy bejelentkezett partnerként az ITS tervezés folyamatába.

„A TOP PLUSZ pályázatok tervezete szerint az ITS lett volna a pályázatokhoz szükséges alapdokumentum, azonban az ITS munkafolyamat megkezdését követő szabályozás változása miatt az FVS vált követelménnyé. Tekintettel arra, hogy előzetes információk szerint a TOP PLUSZ pályázatok kiírása az év végén meg fog történni, így az FVS dokumentum elkészítése vált sürgetővé. Az ITS elkészítése továbbra is fontos városunk számára, hisz több mint 13 éve nem került felülvizsgálatra a város fejlesztési stratégiája” – mondta.

Ennek kapcsán megjegyezte, hogy a városfejlesztési stratégiát is partnerségi egyeztetésre bocsátják, ezért szeretnék kikérni a lakosság véleményét Pilisvörösvár jövőbeni városfejlesztési terveihez egy kérdőív segítségével. „Kérem szánjanak rá néhány percet, hogy megismerhessük véleményét és együtt tudjuk tervezni Pilisvörösvár jövőjét!” – fűzte hozzá Fetter Ádám.

A videót és a kitöltésre váró kérdőívet is megtalálja csatolmányként.

Kapcsolódó videó
Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []