Miben segíthetünk?

Hétvégén kezdődik az emelt összegű karácsonyi ajándékutalványok kézbesítése

Hétvégén kezdődik az emelt összegű karácsonyi ajándékutalványok kézbesítése
2023. november 11.

Az Önkormányzat ez évben is gondol a város idősebb polgáraira, így az ünnepeket megelőzően ajándékutalvánnyal járul hozzá a 70 év felettiek karácsonyi előkészületeihez. Jó hír, hogy a tavalyi évhez képest ötezerről 7.500 forintra emelkedett az utalvány értéke, erről még februárban döntött a Képviselő-testület. Így az idén a korábbi tíz helyett mintegy tizenöt millió forintot különítettek el erre a célra a költségvetésben.

A karácsonyi képeslap kíséretében érkező 7.500 forintos ajándékutalványt több, mint 2.000 pilisvörösvári lakos számára kézbesítik most hétvégétől kezdődően. A karácsonyi ajándékutalványt azok a polgárok kapják, akik Pilisvörösváron bejelentett lakóhellyel rendelkeznek, vagy legkésőbb 2023. október 31-ig lakcímet létesítettek, és már betöltötték, vagy 2023. december 31-éig betöltik a 70. életévüket.

Az utalványok kézbesítése november 11-től december 18-ig tart majd, emellett a Polgármesteri Hivatalban is átvehetőek ezen időszak alatt a névre szóló borítékok hétfőtől csütörtökig 8 órától 15 óráig. Ha nem találják otthon a címzettet, akkor a kollégák értesítést hagynak a helyszínen. Akiknek az ajándékutalványt nem tudják kézbesíteni, azok 2024. január 4-től január 31-ig - nyitvatartási időben hétfőtől csütörtökig 8-15 óra között vehetik át a Polgármesteri Hivatalban (Pilisvörösvár, Fő tér 1. földszint 4.) személyesen (személyi igazolvánnyal) vagy meghatalmazott útján. A házastárs utalványának átvételéhez is kell a meghatalmazás. A meghatalmazás nyomtatvány a www.pilisvorosvar.hu honlapról is letölthető.

2023. december 19. és 2024. január 3. között a Polgármesteri Hivatal igazgatási szünet miatt zárva tart, az anyakönyvi ügyeleti idő alatt az utalványok átvételére nincs lehetőség.

A beváltóhelyekről itt tájákozódhat a földrajzi hely megadásával. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []