Miben segíthetünk?

Januárban folytatódhat a vörösvári vállalkozói partnerségi fórum

Januárban folytatódhat a vörösvári vállalkozói partnerségi fórum
2021. december 9.

Az Önkormányzat nagy sikerrel szervezett október elején vállalkozói fórumot a pilisvörösvári cégek számára. Az esemény célja az volt, hogy segítse a helyi vállalkozásokat a pályázati lehetőségek elérésében és minél hatékonyabb felhasználásában. A rendezvény iránti nagy érdeklődést mutatja, hogy mintegy 70 cég részvételével zajlottak az előadások. A városvezetés a prezentációra neves előadókat hívott az Emberi Erőforrások Minisztériumából, a Pénzügyminisztériumból, az Innovációs és Technológiai Minisztériumból valamint a versenyszféra pályázatíró cégeitől, akik a témában általános tudnivalókat és gyakorlati tanácsokat osztottak meg a résztvevőkkel.

Az Önkormányzat annak érdekében, hogy egy következő fórum alkalmával minél több vörösvári céget meghívhasson, levelet küldött az összes helyi vállalkozó számára, melyben az adataik pontosítását kérték. Ezúton is köszönjük mindenkinek a visszajelzést, a vállalkozói adatbázis összesítése jelenleg zajlik a Hivatalban.

Strack Bernadett alpolgármester már az októberi előadáson elmondta, hogy még az idén tervezik egy korábbinál szélesebb körű fórum szervezését, melynek témája az energetika, zöld beruházás lesz. Azóta az előadás részletes  tematikája elkészült és a kapcsolatfelvétel is megtörtént az előadókkal.

A vírushelyzet alakulása miatt ugyanakkor felelősen nem tartható meg egy ilyen nagy érdeklődést kiváltó és ilyen sok résztvevőt érintő esemény. Az Önkormányzat folyamatosan figyeli a megyei rendezvényeket is, így például Pest Megye Önkormányzatánál is lemondták vagy online tartották a hasonló eseményeket. A városvezetés számára fontos a személyes találkozás, a visszacsatolás, a kötetlen beszélgetések, ezért mindenképpen személyes részvétellel szeretnénk megtartani a rendezvényt, hogy igazi partnerség alakulhasson ki a pilisvörösvári vállalkozásokkal.

A szervezők bíznak abban, hogy a jövő év elején javul majd a helyzet, enyhül a vírus negyedik hulláma és mielőbb megszervezheti ezt a vörösvári vállalkozóknak nagyon hasznos, pénzügyi forrásaik bővítését szolgáló újabb fórumot!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []